preloader

OpenTelco

Vi har skapat OpenTelco som syftar till att skapa flexibla och praktiska verktyg för operatörer, stadsnät, nätägare och andra inom fibernät med eller utan en öppen standard. Med OpenTelco vill vi göra öppna nät ännu öppnare

Hackathon 2019 har flyttats fram tills våren 2020

Vi kommer uppdatera här till våren med mer detaljer!

Hackathon 2019

Vi anordnar ett hackathon som kommer innehålla utmaningar för personer som är intresserade av programmering inom back-end, front-end och design.

Temat är Nätverksprovisionering, deltagarna utvecklar och testar lösningar som sedan binds samman till en prototyp.

Det är ett bra tillfälle att få öva och utveckla sina kunskaper, inom utveckling men även i kommunikation och arbetssätt. Deltagarna arbetar i grupper om ca 4 personer och grupperna sätts ihop av oss utifrån på intresseområde. Alla nivåer är välkomna från nybörjare till avancerad, för oss är viljan att testa, utvecklas och framförallt att ha roligt det viktiga.

Upplägg för OpenTelco Hackathon

19-20 Oktober 2019

Vi börjar kl 10.00 på lördag och slutar kl 15.00 på söndag. Vi bjuder på lunch och middag på lördag och frukost och lunch på söndag. Vi kommer att hålla till hos BIC Factory som ligger i centrala stan, deltagarna har tillgång till lokalen under hela eventet och det kommer närvara någon från Liero under hela eventet.

Lösningarna kommer att bedömas och utvärderas av professionella inom branschen. För den grupp som skapar den bästa lösningen utlovas ett fint pris!

Intresserad av att delta? Anmäl dig här!OpenTelco logo

Vill du ha vårt nyhetsbrev?